Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

Miky's Land - Amiga için yepyeni bir run & shoot oyunu

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

Miky's Land - Amiga için yepyeni bir run & shoot oyunu

Sonsuz koşmalı oyunlara Amiga cephesinde de yepyeni bir oyun katılıyor. Şirin ve rengarenk grafikleri ile Miky's Land bizi ekrana bağlayacak gibi görünüyor.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Mickys.jpg
Görüntüleme: 1
Büyüklüğü:  100,5 KB

Wonderboy ve Mario'dan esintiler taşıyan oyun Michael Gibs tarafından geliştiriliyor.

Bu tarz oyunlardan hoşlanmasanız bile, küçük çocuklar ve ailenizle hoş vakit geçirmeyi vaat ettiği kesin. Rengarenk ve akıcı grafiklere sahip oyunu çıkış tarihi yakın mı uzak mı bilinmez ancak çıkar çıkmaz sitemizde yer alacağı kesin.

wolfiem , açıkca söyleyeyim Beğenmedim.Görsel olarak güzel.fakat oynanabirlik iyi değil.Birde ekran sanki shootem up oynar gibi kayıyor.Gerçi yapan kişide wonnder boy 2 oyunun taklit etmeye çalışmış.O oyunda kayıyordu diye hatırlıyorum.

Dostum , bak aşağıdaki videoda ben gerçek arcade wonderboy 1 oyunun amiga için level 1 tasarımını ve player kontrol yapmıştım.bence amiga için rahatlıkla yapılabilcek bir oyun tarzı.

Yorum yap

seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      wolfiem , açıkca söyleyeyim Beğenmedim.
      Bunu ben paylaşmadım

Senin geliştirdiğin oyunun videosunu izledim. Eline sağlık, gayet akıcı ve güzel gözüküyor. 👍Gözüme çarpan iki şey oldu. Onlar da giderildiğinde çok daha güzel olur.

- Karakter dururken de bacaklarının hareket etmesi
      - Bir tepeyi tırmanıp düzlüğe geldiğinde zemin geçişinin yumuşak olmaması

Yorum yap

wolfiem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunu ben paylaşmadım

Senin geliştirdiğin oyunun videosunu izledim. Eline sağlık, gayet akıcı ve güzel gözüküyor. 👍Gözüme çarpan iki şey oldu. Onlar da giderildiğinde çok daha güzel olur.

- Karakter dururken de bacaklarının hareket etmesi
        - Bir tepeyi tırmanıp düzlüğe geldiğinde zemin geçişinin yumuşak olmaması

Senin ismini neden yazmışım hatırlayamadım . kusura bakma.

Wonder boy deluxe oynun orjinalindede çocuk yerinde duramıyor.Ayaklar sürekli hareketli.Rampadan hemen sonraki yerde , son kısmı bitmap bağlanıtısında tam ayarlayamadığım için rampayı çıktıktan sonra son bitmap başlangıcı bir önceki bitmap sonu uymadığından , zınk diye değişiyor.Düzeltilir.Sorun değil.Esas amiga pixel bitmap 2048 pixelden büyük bitmap kabul etmemesi.Bende oyunu tüm tilemap haritasını 3 parça olarak ayaralarak amigaya uyarladım. he he . Youtubeda bu oynun videosunu paylaştığımda hemen biri sormuştu level 1 bitmap mı yoksa tile map sormuştu.

Yorum yap

Bitmap deseydin, nasıl yaptı acaba diye düşünsün

Yorum yap

seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            wolfiem , açıkca söyleyeyim Beğenmedim.
            Serkan, bunu kaçırmışım. Yıllarca Gold'da aynı çorbaya kaşık salladıktan sonra olmadı bu

Yorum yap

Hazırlanıyor...
            X