Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

Oyun İçin En İyi Atari Bilgisayar Hangisi?

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

Oyun İçin En İyi Atari Bilgisayar Hangisi?

Fiyat, oyun desteği, güncel donanım çözümleri açısından değerlendirildiğinde, sizce döneminin oyunlarını oynamak için en ideal Atari bilgisayar hangisi?

800XL uygun fiyatlı bulunabiliyor ama doğru bilgisayar o mudur? Kartuş oyunları ile kaset/disket oyunları arasında teknik olarak bir fark var mı? Güncel depolama çözümü olarak ne kullanmak daha mantıklı olur?

Atari konusunda bilgi sahibi arkadaşlar önerilerini yazarsa çok memnun olurum.

Bir Atari 2600 al, sonraki oyunlar commodore 64'de de var zaten

Şaka şaka, bir atarici gerçekten bu sorulara kapsamlı olarak yanıt versin, ben de merak ediyorum.

Yorum yap

Atari 800 XL güzel makineydi ancak yükleme olayı facia gibiydi. Baya baya sokaktan geçen araba yüzünden açmadığı olurdu, ya da o kadar paranoyak olmuştuk ki, oyun error verdiğinde sebep buluyorduk

Yorum yap

8bit mi 16 bit mi kısmı önemli. Ben 8bit atari dönemini sevmem. commodore daha başarılı

Ama 16 bitte en ideal cihaz ATARI 1040STE 1MB ram ve maksimum 1.62 (tercihen 1.06) tos.

Yorum yap

Hazır bir atarici bulmuşken soralım o zaman

STe ile STFM arasında ciddi bir fark var mı?

Yorum yap

var dostum.
            STE'de ram upgrade'ini sadece 4 tane 1 MB'lık (30pin olmalı) ram ile yapıp 4MB'a çıkarabiliyorsun. STFM'lerde ramler lehimli. Ram modülü vs gibi pahalı çözümlerle yükseltebiliyorsun. Renk paleti daha geniş. Ses kanala sayısı daha fazla (trackerlarla uğraşıyorsan) Ste varsa ste yoksa stfm olmalı bence

Yorum yap

Bende bir tane stock STFM var Geçen sene almıştım. Çok fazla kurcalama zamanım olmadı. Tavsiye edeceğin programlar/oyunlar var mı?

Yorum yap

Hazırlanıyor...
              X