Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

The C64 Mini Hakkında (Anket)

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

The C64 Mini Hakkında (Anket)

Görüntü itibariyle ve fikir olarak çok sevimli bir cihaz olsa da, klavyesinin çalışmıyor oluşu çok büyük bir eksisi. Türkiye'de direkt satışı olmadığı için fiyat olarak da bizim standartlarımıza göre biraz yüksek kalıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    7
    Satın aldım, kullanıyorum ve memnunum.
    28,57%
    2
    İlgimi çekiyor. Satın almayı düşünüyorum.
    0%
    0
    Bence gereksiz.
    71,43%
    5
    Ancak çok ucuza bulursam alırım.
    0%
    0
    İlerde değerleneceğini düşünerek aldım/alırım.
    0%
    0
    Kullandım. Pek memnun kalmadım.
    0%
    0
    Hediye geldi :)
    0%
    0

Kickstarter'daki kampanyasından itibaren takip ettiğim için ciğerini biliyorum... para tuzağı... atalım köşeye 20 sene sonra değerlenir bu kafası alır bunu, bir şey diyemem.
    Biraz arkaplanı araştırılırsa Jeri yengemizi üzen bir vatandaş işin başında, sırf bu yüzden bile alınmaz yani

Yorum yap

Satın aldım, kullanıyorum diyeni merak ettim ben. Gerçi belli ama

Yorum yap

I.R.on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kickstarter'daki kampanyasından itibaren takip ettiğim için ciğerini biliyorum... para tuzağı... atalım köşeye 20 sene sonra değerlenir bu kafası alır bunu, bir şey diyemem.
        Biraz arkaplanı araştırılırsa Jeri yengemizi üzen bir vatandaş işin başında, sırf bu yüzden bile alınmaz yani
        Jeri yenge kim?

Yorum yap

wolfiem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Jeri yenge kim?
          Jeri Ellsworth pek tabii. Mammoth toys'un çıkardığı C64 DTV'yi tasarlayan kişi. Ama drama'yı bulamadım bak, c64 mini ekibinden Darren Melbourne denen vatandaş ile arasındaydı sanırım. Lemon64'de okumuş olabilirim.

Yorum yap

Jeri Ellsworth pek tabii. Mammoth toys'un çıkardığı C64 DTV'yi tasarlayan kişi. Ama drama'yı bulamadım bak, c64 mini ekibinden Darren Melbourne denen vatandaş ile arasındaydı sanırım. Lemon64'de okumuş olabilirim.

Ablanın daha kötü bir resmi var mıydı iron dostum

Yorum yap

Haa, o Jeri

Yorum yap

Aslında bir şık daha eklenebilir. Bana hediye geldi. Fakat ben satın aldım şıkkını işaretledim. Bana kalırsa gereksiz bir alet. Günümüzde "mini" adıyla çıkan çoğu retro cihaz gereksiz. Zira, bir çoğumuz gerek bilgisayar üzerinden, gerekse raspberry ve benzeri donanımlar üzerinden çok daha hesaplı olarak emüle ederek bu eski aletleri kullanabiliyoruz. Kaldı ki yine bir çoğumuzda bu aletlerin eski hali de var.

Yorum yap

Agony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Aslında bir şık daha eklenebilir. Bana hediye geldi. Fakat ben satın aldım şıkkını işaretledim. Bana kalırsa gereksiz bir alet. Günümüzde "mini" adıyla çıkan çoğu retro cihaz gereksiz. Zira, bir çoğumuz gerek bilgisayar üzerinden, gerekse raspberry ve benzeri donanımlar üzerinden çok daha hesaplı olarak emüle ederek bu eski aletleri kullanabiliyoruz. Kaldı ki yine bir çoğumuzda bu aletlerin eski hali de var.
                  Açıkçası anketi hazırlarken hediye kısmı hiç aklıma gelmemişti. Çok şanslıymışsınız Yeni şıklar ekledim.

Yorum yap

Alıp çok beğenen arkadaşlardan bu konuyu açmalarını rica ediyorum. Kısa bir tanıtım yazısı da harika olurdu hatta.

Yorum yap

amiga.os Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Alıp çok beğenen arkadaşlardan bu konuyu açmalarını rica ediyorum. Kısa bir tanıtım yazısı da harika olurdu hatta.

Aslında ilk şık, "Satın aldım. Kullanıyorum" idi. Agony kendisine hediye edildiğini söyleyince şıkları değiştirdim ama o da ilk şıkka oy vermiş bulundu. Şu anki şıklara göre "Kullandım. Pek memnun kalmadım" işaretlerdi muhtemelen. Yani, aslında "çok beğenen" bir arkadaş yok aramızda

Yorum yap

Tasarımı ekmek kasaya benzetmeleri hoş olsa da gerçek klavyesinin olmaması affedilir gibi değil. Varsın paketten joystick çıkmasın. Üstelik ürün koleksiyonerlere hitap etmesi için çıkarılmış olmasına rağmen kutusunun tasarımı da hoş değil, üzerinde çok düşünülmemiş. Çok ucuza bulursa alırım, ama 50 lira falan

Yorum yap

zaten anket seni doğruluyor.

Yorum yap

Hazırlanıyor...
                          X