Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

C64'de en son hangi oyunu oynadınız?

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

C64'de en son hangi oyunu oynadınız?

En son Commando oynamıştım. İkinci bölümde nehri bir türlü geçemedim. 10 kereden fazla denedim. Joystick'i az kalsın kırıyordum. Dayanamadım bıraktım

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  hqdefault.jpg
Görüntüleme: 1
Büyüklüğü:  35,4 KB

En son açıp biraz Boulderdash mıncırmıştım sanırım. Aslında montajını yaptığım IRQHack64'leri test ederken Cynthcart yerine oyun açsam biraz eski günleri yadetmiş olurum istemsizce. Bak bu iyi fikir.

Commando çok çılgın, çok güzel oyundu ama çok kısa sürede bitiyordu yahu yanlış hatırlamıyorsam. İlk oynadığım zamanlarda da tabii sprite multiplexing'in kısıtlarından filan bihaber olan ben gıpraşan adamcıklara bakıp lan düzgün yüklenmedi mi oyun acaba gibi düşüncelere gark oluyordum.

Müzikleri efsane, az freeze edip mıncıklamamışızdır bu Commando'yu

Yorum yap

Ben de en son Flimbo's Quest oynadım, bu oyunu neden sevdiğimi bilmiyorum ancak çocukken de C64 olan bir arkadaşımda en çok oynadığımız oyundu. Başka bir C64 sahibi arkadaşımda da Giana Sisters oynardık

Yorum yap

Flimbo's Quest güzel bir oyunmuş. Daha önce duymamıştım. Bir ara deneyeyim

Yorum yap

Raid Over Moscow oynamaya kalktım, kapatıp Atari versiyonunu oynadım

Yorum yap

River Raid Bir sonraki oynamak istediğim oyun ise Mission Impossible.

Yorum yap

Hazırlanıyor...
            X