Tam hatırlamıyorum ama benimki sanırım 87-89 arasıydı, yaş 11-13 civarı, Firuzköyde oturuyordum. Bayramlarda filan bize yakın panayır kurulurdu, torpil/çatapat/kızkaçırandan artan bayram harçlığımızı gidip orada harcardık. Sigara bile içmez iken halka atıp sigara kazanmaya çalışarak ilk kumar deneyimlerimiz de yine o dönemden Daha önce sanırım game&watch tarzı aletlerle oyun oynamıştık ama ilk gerçek atari oyununu o panayırda oynamıştım. Space invaders yahut o tarz bir şeydi sanıyorum, aynı yerde sanırım yine benzer dönemlerde bir de River Raid oynamıştım. O panayırda şöyle saçma sapan bir şey de vardı, VHS video ile küçük bir oda gibi bir yerde galiba film gösterimi de yapıyorlardı ama tabii bunun konumuzla pek alakası yok
Duyuru
Kapat
Henüz duyuru yok.
İlk atari salonu deneyiminiz, ilk oyununuz?
Kapat
X
-
C64 oyunsalonları vardı.c64 ler zamanlıyıcı ile çalışıyordu .River raid ,buggy boy ,yiear kungfu vardı. Arcade yerlerinde robocop , 1941 , golden axe ,moonwalker , kungfu master , pit fighter , seganın motorsiklet oyunu vardı.ismini hatırlayamadım.Amiga oyunları oynatan yerler vardı. shadow dancer ,silk worm ,international karete , international soccer oynanırdı.hepsi geçmiş zamanda kaldı.
Yorum yap