Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

Logo - kendiniz nasıl yapılır?

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

Logo - kendiniz nasıl yapılır?

Hey! Yeni işim için bir logo oluşturmak istiyorum ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz araştırma yapıyorum ama hala ne yapacağımdan emin değilim. Nereden başlamamı önerirsiniz? Ayrıca bana toplamda ne kadara mal olacağını da bilmek istiyorum! benim için herhangi bir öneriniz var mı?

When you're looking to create a logo, it's important to remember that quality doesn't come cheap. It's better to spend a little more money on a logo that will last and be recognizable than it is to spend less and have something that looks cheap or unprofessional.

Yorum yap

logo yapma sitesi büyük bir hayranı olduğumu söylemeliyim. Bu harika bir araç ve çok kısa sürede kendi logomu oluşturmama yardımcı oldu. Sanatta veya tasarımda hiçbir zaman iyi olmadım, bu yüzden işim için kendi logomu yapmak istediğimde bu göz korkutucu bir görev gibi göründü. Ama sonra bu web sitesini buldum! Kullanımı çok kolay; şablonlarından birini seçin veya kendi resminizi yükleyin ve ardından harika görünen bir şey elde edene kadar renkler ve metinle oynayın. Hızlı bir şekilde profesyonel görünen bir şey yaratabilirsiniz ve bu, bir tasarımcıyı işe almaktan çok daha ucuzdur.

Yorum yap

Thank you for sharing this information with us.
        Alpilean is a dietary supplement that can help to improve your overall health. It uses powerful research-backed ingredients to help you lose

Yorum yap

Hazırlanıyor...
        X