Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

Synthmaster Kimdir ?

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

Synthmaster Kimdir ?

Aslında Synthmaster benim 90 lı yıllardan beri kullandığım IRC, Forum, vs... nickim idi. O zamanlar analog synthesizer lara ile aşırı merakım vardı. Bu siteyi de yanlışlıkla keşfettim. Uzantıyı yanlış yazınca karşıma çıktı Forumdaki isimleri görünce çok da yabancı bir yerde olmadığımı anladım.

Voltron diye bilinirim aynı zamanda. Atari 800XL den C64 lere, 286 PC lerden, Amiga'lara kadar haşır neşirim retro ile. Müzik ile de uğraşıyorum, ve hala Analog Additive Synthesizer hastasıyım.

Hoşgeldin Voltron, benim gibi sağlam C64'cü ve PC'ci biri daha aramıza katıldı 😊

ISA Hardsid'i bana geri satar mısın? 😂

ps: Sana sattığım mouse hala çekmecede duruyor 😢

Yorum yap

Yanlışlıkla sonucu da olsa forumu bulmana sevindik Aramıza hoş geldin üstat...

Forum henüz çok yeni olduğu için eksikleri de çok... Şimdilik Synthesizer ve türevi cihazlara özel bir bölüm yok ama Maker altındaki Müzik bölümünde bir şeyler paylaşmak istersen çok mutlu oluruz.

Yorum yap

@Hosbulduk wolfiem

I.R.on. Hayir satmam ama hediye ederim driverlarini ve dos playerini yeni buldum. biraz minciklayayim

Yorum yap

Bence sende kalsın hardsid ama şu repro işini bir ara yapalım 😂

Yorum yap

Synthmaster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            @Hosbulduk wolfiem

I.R.on. Hayir satmam ama hediye ederim driverlarini ve dos playerini yeni buldum. biraz minciklayayim
            Cidden gönderebilirim bir ara. Bir de şu SwinSid'in 1.3 sürümü var Smd olarak, closed source Swinsid ultimate yapmadan önce eleman 2. bir oscillator daha eklemiş ses baya bir bug düzeltmesi ve paddle desteği var. SMD versiyondan sipariş edeceğim ama SMD gözümü korkutuyor biraz. Bende kalan eski PCB leri belki patch edebilirim yeni devredeki osc.i ekleyerek.

Yorum yap

@I.R.on @Synthmaster Şu hardsid'den Muzik bölümünde biraz bahsetseniz, biz de öğrensek nasıl bir şey olduğunu

Yorum yap

Hazırlanıyor...
              X