Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

[Satılık] 14 pin DIN floppy adaptörü ve floppy sürücü

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

[Satılık] 14 pin DIN floppy adaptörü ve floppy sürücü

Nadir bulunan bu DIN fişi ve bağlı kabloyu Atari ST bilgisayarlara harici floppy eklemek için kullanabilirsiniz. Bu tarz bir bilgisayarım olmadığı için deneme şansım olmadı.

NEC FD1037A floppy sürücü ve enclosure'u ile beraber. Floppy'i Pentium PC'de denedim çalışmadı ancak bu floppy anladığım kadarıyla PC ile uyumlu bir floppy değil, uygun bir sistemde denemek gerekiyor, benim deneme şansım olmadı, arızalı kabul edin.

Fiyat : 120 TL

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9428.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  88,8 KB

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9431.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  44,9 KB

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9430.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  52,8 KB

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9429.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  58,1 KB

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9433.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  51,5 KB

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.  Resmin ismi:  IMG_9432.JPG Görüntüleme: 1 Büyüklüğü:  40,5 KB
    Konu I.R.on tarafından (https://www.commodore.com.tr/member/3-i-r-on Saat 12-09-2020, 00:41 ) değiştirilmiştir.

özel mesaj attım

Yorum yap

Oğuzhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      özel mesaj attım
      ÖM cevaplandı

Yorum yap

Takas edildi, artık mevcut değil.

Yorum yap

Hazırlanıyor...
        X